Download Gratis Vita Alvia - Ninggal Tatu Lirik | Ninggal Tatu - Vita Alvia Lyrics Mp3

Beast Record at 28 September 2020

Description & Lirik Beast Record :

Download lagu Vita Alvia aku | Download Vita Alvia Full Album Terjemahan Lirik Indonesia | Download Vita Alvia Mp3 | Vita Alvia Full Album 2020 terbaru | Download Lagu Vita Alvia Mp3 Full Album | Download Lagu Dangdut Koplo Terbaru Vita Alvia | Download Mp3 Full Album Vita Alvia | Download Mp3 Full Album Vita Alvia Dj Kentrung | Download Lagu Vita Alvia Mp3 Full Album 2020 | Lagu Vita Alvia Terpopuler 2020

=============================================
🎤 Artis : Vita Alvia
🔥 Subscribe Beast Record : ✔️ https://bit.ly/3cYHuDd

✔️ [Follow Beast Record]

Instagram : https://www.instagram.com/beastrecord.id/
Facebook : https://www.facebook.com/Beast-Record-109687250897207
Twitter : https://twitter.com/beastrecord_id
Mix : https://mix.com/beastrecord
Tumblr : https://www.tumblr.com/blog/beastrecord
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/beast-record-7b12181b8/
TikTok : https://www.tiktok.com/@beastrecord

✔️ [Find Us Beast Record]

Spotify : https://open.spotify.com/user/pf8wm82l9lur7l0t532xfdej3
Joox : https://www.joox.com/id/216650517
=============================================

✔️ Download Lagu Vita Alvia - Ninggal Tatu Mp3 : https://bit.ly/3cYHuDd

🎼 LIRIK :
Ning ngopo ra crito yen kowe wes ra tresna
Yen kowe malah lungo, ninggal tatu ning dada
Rasane ati iki koyo kenek mawa
Barang wes ngerti, ning mburiku kowe ngeliya

Janjine ngancani, nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti, kowe ning aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang, saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sik kurang

END
Kowe tak sayang-sayang, saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku kuwi mung kiasan
Kowe tak gadang-gadang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sik kurang

# Lirik Lagu Ninggal Tatu - Vita Alvia

=====================================
JANGAN LUPA KLIK
✔ LIKE,
✔ SHARE,
✔ SUBCRIBE,
✔ KLIK LONCENG
UNTUK KONTEN SELANJUTNYA GAESS 🎧
=====================================

© HAK CIPTA DIMILIKI OLEH PENCIPTA LAGU / LABEL MUSIK

#Lirik #Lagu #vitaalvia #downloadlagu #lirikdangdut

Beast Record
Tags : download Beast Record, download mp4 Beast Record, lirik Beast Record,

Related to : Vita Alvia - Ninggal Tatu Lirik | Ninggal Tatu - Vita Alvia Lyrics :