Download Gratis Vita Alvia - Pingin Sayang Lirik | Pingin Sayang - Vita Alvia Lyrics Mp3

Beast Record at 28 September 2020

Description & Lirik Beast Record :

Download lagu Vita Alvia aku | Download Vita Alvia Full Album Terjemahan Lirik Indonesia | Download Vita Alvia Mp3 | Vita Alvia Full Album 2020 terbaru | Download Lagu Vita Alvia Mp3 Full Album | Download Lagu Dangdut Koplo Terbaru Vita Alvia | Download Mp3 Full Album Vita Alvia | Download Mp3 Full Album Vita Alvia Dj Kentrung | Download Lagu Vita Alvia Mp3 Full Album 2020 | Lagu Vita Alvia Terpopuler 2020

=============================================
🎤 Artis : Vita Alvia
🔥 Subscribe Beast Record : ✔️ https://bit.ly/3cYHuDd

✔️ [Follow Beast Record]

Instagram : https://www.instagram.com/beastrecord.id/
Facebook : https://www.facebook.com/Beast-Record-109687250897207
Twitter : https://twitter.com/beastrecord_id
Mix : https://mix.com/beastrecord
Tumblr : https://www.tumblr.com/blog/beastrecord
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/beast-record-7b12181b8/
TikTok : https://www.tiktok.com/@beastrecord

✔️ [Find Us Beast Record]

Spotify : https://open.spotify.com/user/pf8wm82l9lur7l0t532xfdej3
Joox : https://www.joox.com/id/216650517
=============================================

✔️ Download Lagu Vita Alvia - Aku Ora Janji Mp3 : https://bit.ly/3kegcLS

🎼 LIRIK :

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Esok awan bengi mung kebedo ati
Pengenku meng siji kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

=====================================
JANGAN LUPA KLIK
✔ LIKE,
✔ SHARE,
✔ SUBCRIBE,
✔ KLIK LONCENG
UNTUK KONTEN SELANJUTNYA GAESS 🎧
=====================================

© HAK CIPTA DIMILIKI OLEH PENCIPTA LAGU / LABEL MUSIK

#Lirik #Lagu #vitaalvia #downloadlagu #lirikdangdut

Beast Record
Tags : download Beast Record, download mp4 Beast Record, lirik Beast Record,

Related to : Vita Alvia - Pingin Sayang Lirik | Pingin Sayang - Vita Alvia Lyrics :